Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF Nagyobb

Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF

FCCBKDF-Silver-KDF

Új

A szűrőbetét 6000 liter víz megszűrésére alkalmas mely a víz minőségétől és a mennyiségétől is függ de legalább 12-havonta cserélni kell hogy jó minőségű vizet tudjon továbbra is biztosítani a vízszűrő berendezés.

Bővebb leírás

3 289 Ft‎

Egyéb infó

Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF 
Kókuszdióhéjból előállított GAC (Granular Activated Carbon) = szemcsés szerkezetű aktívszén szűrőbetét UDF felépítésben, Ezüst és KDF töltet kiegészítésül.
 
Alkalmazása:
 
Felhasználható víztisztításra minden olyan szűrőházban, amelynek mérete: 10". Lakások, kisebb kapacitású gépek, berendezések védelmére alkalmas. A 10"-os szűrőbetétet nem elegendő családi házak központilag történő vízkezelésére.
 
Alkalmazható olyan 10"-os szűrőházakba, mint: asztali víztisztítók vagy légtelenítővel ellátott szűrőház.
 
A szűrőbetét nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
 
Feladata: minden íz- és szaghatást okozó anyag eltávolítása a vízből. A klórt és a szerves vegyületeket 98%-ban kiszűri. Csökkenti a mechanikai szennyeződéseket.
 
Felépítése:
 
Kókuszdióhéj alapú, szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC=Granular Activated Carbon). Fő feladata a klór és vegyületeinek kiszűrése, a szerves vegyületek 98%-át eltávolítja a vízből. Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Eltávolítja a szerves anyagokat, mérgeket (pl. oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt, stb.), a trihalometánokat és a trihaloetilént, valamint csökkenti a vastartalmat a vízben.

Az aktívszénben 5% Ezüst és 5% KDF töltet is van. Mindkettő meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását, ezért segíti a szűrő hatékonyságát.

 
Polipropilén.

Eltávolítja az üledéket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

 
Méret: 10" x 2,5" (254 x 63,5 mm)
 
Maximális működési hőmérséklet: 45°C
 
Javasolt szűrőcsere: A szűrőbetét telítődését követően vagy maximum 12 havonta, amelyik előbb bekövetkezik.
A szűrőbetét cseréje egyszerű, szakértelmet nem igényel.

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg, de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.
Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

A szűrőbetét csak a lakossági fogyasztásra javasolt víz tisztítására alkalmas az ásott vagy más kutak és tározó vizének tisztítására nem ajánlott
A szűrő cserét házilag is el lehet végezni nem kell hozzá szakmai tudás nagyon egyszerű.

szűrőbetét 6000 liter víz megszűrésére alkalmas mely a víz minőségétől és a mennyiségétől is függ de legalább 6-12-havonta cserélni kell hogy jó minőségű vizet tudjon továbbra is biztosítani a vízszűrő berendezés.

 A vásárolt készülékhez folyamatosan lehet vásárolni csere szűrőbetéteket és alkatrészeket a webáruházunkban.


A szűrő cserével és más egyéb kérdésekkel nyugodtan fordulnak hozzánk és mi örömmel állunk rendelkezésükre. 

 
 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: