Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF Nagyobb

Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF

F12-SILVER

Új

A szűrőbetét 6000 liter víz megszűrésére alkalmas mely a víz minőségétől és a mennyiségétől is függ de legalább 12-havonta cserélni kell hogy jó minőségű vizet tudjon továbbra is biztosítani a vízszűrő berendezés.

Bővebb leírás

3 000 Ft‎

Egyéb infó

Asztali víztisztító szűrőbetét AG-KDF 

A vízszűrő betét aktív szén szűrő és még ( ezüst és KDF 5-5%-os töltetet tartalmaz) mely  elősegíti a vegyi anyagok eltávolítását a klórt és származékait ez által javítja az ivóvíz minőségét és ízét.

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg, de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.
Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

A szűrőbetét csak a lakossági fogyasztásra javasolt víz tisztítására alkalmas az ásott vagy más kutak és tározó vizének tisztítására nem ajánlott
A szűrő cserét házilag is el lehet végezni nem kell hozzá szakmai tudás nagyon egyszerű.

szűrőbetét 6000 liter víz megszűrésére alkalmas mely a víz minőségétől és a mennyiségétől is függ de legalább 6-12-havonta cserélni kell hogy jó minőségű vizet tudjon továbbra is biztosítani a vízszűrő berendezés.

 A vásárolt készülékhez folyamatosan lehet vásárolni csere szűrőbetéteket és alkatrészeket a webáruházunkban.


A szűrő cserével és más egyéb kérdésekkel nyugodtan fordulnak hozzánk és mi örömmel állunk rendelkezésükre. 

 
 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: