Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez
search
  • Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

Szivárgásérzékelő elzárószelep 3/8” Quick víztisztító berendezésekhez

4 800 Ft
Adóval együtt

Szivárgásérzékelő elzárószelep a víztisztító berendezéshez való amely vízhálózatra van csatlakoztatva minden típusra ajánlott.

Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Szivárgásérzékelő elzárószelep 3/8” Quick víztisztító berendezésekhezSzivárgásérzékelő elzárószelep a víztisztító berendezéshez való amely vízhálózatra van csatlakoztatva minden típusra ajánlott.

Működése: nedvesség, szivárgás, csöpögés érzékelése, ezt követően a vízáramlásának az elzárását a víztisztítófele végzi el a kis készülék.

Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

Szivárgásérzékelőben lévő nedvességszívó töltet a vízhatására megduzzad megemeli az elzáró szelepet ami hatására a víz folyása megszűnik.

Az eszközt a víztisztító berendezés vízvezetékére kell csatlakoztatni a bekötés után úgy hogy a konyhaszekrény aljánál helyezkedjen el a víztisztító közelében.

Felszerelése 2-db csavarral kell rögzíteni lehetőleg minél közelebb a berendezéshez, hogy esetleges szivárgóvizet a vezetékből, víztisztítóból érzékelje.

  • Csatlakozási méretek: 3/8”x3/8”
  • Csatlakozás típusa: Quick gyors csatlakozó
  • Anyaga: Felsőrész műanyag, alsó rész fém +2-db csavar, és nedvszívó töltet.


A szivárgásérzékelő elzárószelepben lévő nedvszívó töltetpárna egyszeri használatos mert megduzzad és száradás után már nem biztonságos még egyszer használni.

Ebben az esetben a töltetpárnát újra kell cserélni annak érdekében, hogy a szivárgásérzékelő eszköz tökéletesen tudjon üzemelni.


Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

VSZIV38