Lourdes hidrogénes vizet előállító készülék
search
 • Lourdes hidrogénes vizet előállító készülék
 • Lourdes hidrogénes vizet előállító készülék
 • Lourdes hidrogénes vizet előállító készülék

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék

289 000 Ft
Adóval együtt

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék egy olyan szabadalom amely a egészségesebbé és ellenállóbbá teszi az emberi szervezetet.

Kérem a választott készülék színét a megjegyzésbe beírni!!!

Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-36 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék


Lourdes hidrogénes víz előállító készülék egy olyan szabadalom amely a egészségesebbé és ellenállóbbá teszi az emberi szervezetet.

Tudósok kimutatták, hogy a víz hidrogén tartalma jelentősen lecsökkent az eltelt évszázadok alatt pedig a szervezetnek nagy szüksége van a hidrogénnel dúsított vízre.
Nagymértékben lassítja az öregedés folyamatát, segít megtartani a jó egészségi állapotot, hosszabb életet biztosít.

A szabad gyökök többfelől károsítják a sejteket például a (sejthártyát, nukleinsavakat, proteineket) így károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében.
Még pontosan nem ismerik ennek a folyamatnak a káros hatásait, hogy a szabad gyökök hozzájárulnak a daganatos betegség, cukorbetegség , magas vérnyomás és más betegségek kialakulásában.

Az anionok hozzájárulhatnak a központi idegrendszer működéséhez, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és elősegítheti pozitív gondolkozást és nyugodtabb életérzést is.

Az anionok ezen kívül közrejátszhatnak a finom idegrendszeri hálózat működésében is.
A betegségek elkerülése érdekében fontos hogy magas hidrogén tartalmú vizet fogyasszanak, így megtartva a fiatalságot és egészséget.


A  hidrogénes víz rendszeres fogyasztásának kedvező hatásai:

 • lassítja az öregedést
 • csökkenti a szabad gyökök mennyiségét csökkenti a koleszterint
 • méregteleníti a szervezetet
 • javítja a májműködését
 • kellemesen hat az általános közérzetre

Még sorolni lehetne a hidrogénnel dúsított víz jótékony hatását.


Fogyasztása:

Napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított vizet ajánlatos elfogyasztani.
A hidrogénnel dúsított víz elkészítése után a hidrogén tartalom fokozatosan csökken, ezért ajánlott még aznap elfogyasztani, minél több hidrogén kerüljön a szervezetbe.
A készüléket javasolt desztillált vízzel desztilláló készülék vagy a fordított ozmózis víztisztítóval megszűrt tiszta vízzel használni!

Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

Hidrogénnel dúsított víz készítése:

Speciális műszak megoldással dolgozik. A hidrogénezés (elektrolízis) folyamata alatt a víz nem áramlik (mint a lúgos, hidrogén dús vizet előállító vízionizátorok esetében), hanem egy kancsóban marad, és az elektrolízis cella katódjával érintkezik.
Az anód térben csapvíz, míg a katód térben (kancsóban) desztillált víz vagy RO (fordított ozmózis elvén tisztított) víz van.
Az elektródák leleményes elhelyezésének következtében, az anód és a katód oldal egy membránon keresztül "érintkezik" egymással.
Az anódon keletkező hidrogén ionokat H+ (a rendkívül kis méretű protonokat) a katód a membránon át a katódtérbe vonzza, ahol a katódon keletkezett hidroxid OH– ionokat semlegesíti, így az előállított hidrogén dús víz nem lesz lúgos kémhatású (mint a vízionizátorok esetében), hanem pH értéke gyakorlatilag a betáplált vízével lesz azonos.

Lourdes hidrogénes vizet készítő készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért.

Egy 20 percig hidrogénezett rH2 = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabad gyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.Előnyei:

 • Egyszerre nagyobb mennyiségű hidrogén dús vizet lehet vele készíteni.
 • Több program (üzemidő) közül lehet választani.
 • Ózonmentes hidrogénes víz. Csak hidrogént adagol a vízhez, semmi mást.
 • Megbízható koreai háttércég.

A hidrogén dús vizet készítő berendezések piacán elsőként kifejlesztett termék, egyedi technológiával, folyamatos fejlesztéssel.

Központi magyarországi szerviz, folyamatos alkatrész ellátottság.Jellemzők:

 • Kancsó űrtartalma: 1.800 ml (1,8 liter)
 • Oldott hidrogén koncentráció a kezelt vízben: maximum 1.000 ppb (=1,0ppm)
 • ORP: -220 / -380 mV
 • Méretek: 32,4cm x 16cm x 30,6cmEgyéb tulajdonságok:

 • Üzemidő (hidrogénező programok) hossza: 10 perc, 20 perc vagy 30 perc.
 • Fény és hang jelzések, figyelmeztetések üzemelés alatt.Csomag tartalma: hidrogénes víz készítő berendezés szűrőbetéttel (vízlágyító patron), hálózati adapter, tisztítószer (citromsav), magyar nyelvű gépkönyv.Választható színek:

 • bordó
 • ezüstKarbantartás:

Tisztító program elvégzése hetente 2-3 alkalommal.

Szűrőcsere: 6 havonta.

Kancsócsere: 3-5 évente.A kancsóban lévő víz hidrogénezése 10, 20, 30 percet vehet igénybe, amit szabályozni lehet.
Minél tovább tart a hidrogénezés, az előállított víz annál intenzívebben lesz antioxidáns hatású, azaz annál alacsonyabb lesz az ORP (oxidációs redukciós potenciál) értéke.Miért is olyan jó nekünk a hidrogén?1, Egyfelől: „A hidrogén az élet üzemanyaga.” Ez a mondat a Nobel-díjas Szent-Györgyi Alberttől származik, akire mindnyájan büszkén gondolunk.
A sejtjeinkben működő energia-termelő cellák, a mitokondriumok belsejében az ételeinkből származó hidrogén ég el oxigén jelenlétében vízzé.
Az e közben termelődő energiával tudjuk működtetni az alapvető életfolyamatainkat, szerveinket. Hidrogén hiányában energiahiányos állapotba kerülünk.2, Másfelől: Az életfolyamataink vízben zajlanak. Abban a vízben, ami az ereinkben keringő vér alapja, ami a sejtek közti állomány alapja és ami a sejtek belsejében lévő plazma alapja.
Ennek a víznek – az egészségünk optimális szintje érdekében - negatív töltésű elemi részecskékkel, elektronokkal telítettnek kell lennie.
Az elektronok szintjének csökkenése a szervezet károsodását okozza, amely magas vérnyomás, infarktus, sztrók, trombózis, gombás és vírusos betegségekre való hajlam, illetve rák formájában mutatkozik meg.A szükséges elektronokat hidrogénnel tudjuk bevinni.Mit mond hidrogén dús vízre az orvosi szakirodalom?Sejtaktivizálás: Amikor az anionok száma nő a vérben, a vérösszetevők elektromos változása (töltöttsége) előnyösen hathat a sejtmembránra, és ezzel jöhet létre a sejtben az optimális oxidációs-redukciós egyensúly (akkor egészséges a sejt, ha a sejtmag és a citoplazma elektromos potenciálkülönbsége 90 mV).Gyulladás csökkentése: Az anionok semlegesítik a káros szabadgyököket.Központi idegrendszer szabályozása: Az anionok hozzájárulhatnak a központi idegrendszer működéséhez, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és elősegítheti pozitív gondolkozást és nyugodtabb életérzést is. Az anionok ezen kívül közrejátszhatnak a finom idegrendszeri hálózat működésében is.Élénkítés: Az anion élénkítheti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, hozzájárulhat azok harmonikus működéséhez. (Nem véletlen, hogy a szanatóriumokat a hegyekben, zöld környezetben, vagyis magas anionos területekre építették!)Hogyan működik?

Speciális műszak megoldással dolgozik.
A hidrogénezés (elektrolízis) folyamata alatt a víz nem áramlik (mint a lúgos, hidrogénes vizet előállító vízionizátorok esetében), hanem egy vizeskancsóban marad, és az elektrolízis cella katódjával érintkezik.
A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet.
Az anód térben (géptest) csapvíz, míg a katód térben (kancsóban) desztillált víz vagy RO (fordított ozmózis elvén tisztított) víz van. A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába.
Az elektródák leleményes elhelyezésének következtében, az anód és a katód oldal egy membránon keresztül "érintkezik" egymással.
Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló vizeskancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el.
Mivel az anódon keletkező hidrogén ionokat H+ (a rendkívül kis méretű protonokat) a katód a membránon át a katódtérbe vonzza, ahol a katódon keletkezett hidroxid OH– ionokat semlegesíti, az előállított hidrogéndús víz nem lesz lúgos kémhatású (mint a vízionizátorok esetében), hanem pH értéke gyakorlatilag a betáplált vízével lesz azonos.A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a vizeskancsó fogyasztásra szánt hidrogéndús vízét. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe.
A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes vizet tartalmazó kancsóba a beépített membrán akadályozza meg.

A termék jótállási időtartama 3-év!Gyártja: Dél-Korea


HS-71

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.